Meniu

miercuri, 2 martie 2016

Înainte de a muri, vreau să lupt pentru viață

  Uneori viața este un joc cu adevărat dur, riscant și totuși, interesant. Viața înseamnă salturi cu parașuta, înseamnă să cazi, să te lovești, dar, de asemenea, înseamnă și să te ridici; o putem asemăna și cu alpinismul, trebuie să avem voința ca să ajungem în cel mai înalt punct, în punctul nostru, când nu ne reușește -  să ne simțim nemulțumiți, în nici un caz disperați! Speranța este un sentiment mult mai sănătos decât disperarea.
Deci, sperați, sperați și lucrați mereu pentru a vă atinge obiectivul propus! Cei care se ocupă cu sportul știu un lucru: dacă vrei să-ți atingi obiectivele propuse, trebuie să fii pregătit pentru o anumită doză de durere/indispoziție la început. Cu timpul, se instalează starea de bine, de comoditate. Dar, odată cu absența durerii vine și sentimentul că ceea ce facem nu-și are efectul dorit. Ceea ce înseamnă că trebuie de lucrat în continuu, odată ce am reușit ceea ce ne-am propus, să ne putem alte obiective, ceea ce înseamnă că trebuie iarăși să o luăm de la început și să ajungem unde dorim.
  Indiferent de cum te simți, scoală-te în fiecare dimineață și fii gata să lupți cu tine însuți, să nu ai îndoieli în ceea ce faci sau cine ești, fii sigur pe tine și depășește-ți limitele, căci pentru asta le ai!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu