Meniu

vineri, 1 aprilie 2016

Liga Tineretului din Moldova

   
  Vasile Conta spunea că „dacă un popor n-are o tinerime entuziastă, cultă și cu dor de țară, este pierdut pentru totdeauna. Această vlăstare ale tinereții țin pe umerii lor viitorul, precum odinioară Atlas ținea pământul”. Și, cred eu, mare dreptate are această persoană, cu toții suntem prezentul, însă trebuie de recunoscut că tinerii reprezintă viitorul și de aceștia depinde cum va fi societatea, de aceea, trebuie să optăm pentru o tinerime educată, care să-și dorească să lucreze, să o facă din greu pentru a ajunge la o societate prosperă.

     Educația este una care o primim pe băncile școlii și cu totul alta cea non-formală, pe care  căpătăm făcând voluntariat și alte activități ce dezvoltă în noi un adevărat lider, o mulțime de abilități și, cred eu, cel mai important - ne dezvoltăm ca individualitate. E îmbucurător faptul că în ultima perioadă se pune accentul pe o astfel de formare a tinerilor, creându-se din ce în ce mai multe oportunități. 
     Anul acesta am descoperit încă o organizație neguvernamentală - Liga Tineretului din Moldova (LTM) - și este o ligă adevărată, tineri entuziaști, educați, culți și cu simțul frumosului. Liga are ca scop crearea posibilităților de dezvoltare a tinerilor prin intermediul parteneriatelor cu toate instituțiile predispuse să colaboreze și să contribuie la dezvoltarea societății.
     LTM este o echipă mare-mare cu capacitatea de a conlucra pentru a îndeplini lucruri mărețe, cu și pentru TINEri! Acești oameni aduc un strop de fericire în sufletele multor persoane și doza de bunătate de care e nevoie, spun acestea pentru că pe lângă faptul că se ocupă cu educarea tinerei generații, oferindu-le diverse oportunități, această echipă pune accentul și pe actele de caritate. 
Aici sunt doar câteva poze pe care le-am preluat de la LTM și mi-au plăcut foarte mult pentru că redau foarte multe idei, iar pentru mai multe detalii: http://ligatineretului.md/   sau pe facebook: https://www.facebook.com/Liga-Tineretului-din-Moldova-143524889010639/?fref=ts







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu