Meniu

joi, 18 februarie 2016

Scrisoare părinților noștri!


Mamă, tată, mergeți doar înainte ținându-vă unul pe altul de mână!
  Eu, fiică fiindu-vă, mereu voi căuta ceea ce văd mai bun în relația voastră. Voi căuta băiatul care să mă țină de mână, să mă țină în brațele sale și care va avea încredere în mine, știind că doar unindu-ne forțele vom izbuti să mergem înainte.
  El, băiat fiindu-vă, văzând respectul care îl are tatăl față de a sa soție, va înțelege cu adevărat care este valoarea femeii și că dragostea dintre bărbat și femeie este baza unei relații puternice, ceea ce face o familie să devină una puternică.
  Tată, continuă să-i arăți mamei cât de mult o iubești, iar tu, mamă, răspunde-i. Continuați să vă iubiți și nu vă sfiiți să arătați dragostea voastră, e una foarte frumoasă! Sigur, trebuie să fiți un exemplu demn de urmat.
  Tată, continuă să te uiți în ochii senini ai mamei, continuă să te reflecți în ei, continuă se vezi lumea prin ochii ei mari și frumoși. Și, te rog, oferă-i motive să zâmbească cât mai des.
  Noi, copii voștri, vă iubim! Această dragoste e una din cele mai frumoase, la fel ca și legătura dintre noi, dintre copii și părinții. Una din dorințele noastre mari este să simțim că vă iubiți și acum, după mulți ani de viață comună, o demonstrație a faptului că toate greutățile și bucuriile pe care le-ați trăit de-a lungul anilor sunt cele care v-au consolidat căsnicia. O demonstrație a faptului că iubirea trăiește atât cât trăiește perechea, dar și după ei, rămâne dovada dragostei acestora; dragostea nu durează 3 zile, nu durează 3 ani, durează exact atât cât cei ce se iubesc își doresc asta!
  Mamă, continuă să-l iubești la fel de mult pe tata! Spune-ți-vă cuvinte frumoase unul altuia, cât de mult vă iubiți... Acum suntem împreună și asta contează- prezentul!
  Fiți mulțumiți că vă aveți unul pe altul și continuați să vă iubiți, trăiți cele mai frumoase momente alături de familia voastră!

5 comentarii: